Friss árukészlet, további újdonságok várhatóak májusban és júniusban.

TOP termékek

Gyakran ismételt kérdések

Honnan származnak a klemátiszok?

Klemátiszaink Európa egyik legjobb klemátiszkultúrájából származnak, több-generációs szakértő család gondos kezeiből.

Mi a rendelés menete?

A weboldalon leadott rendeléseket rövid idő alatt feldolgozzuk, az erről szóló visszaigazoló email pedig tartalmazza a további teendőket.

Mennyi idő alatt kapom meg a növényemet a rendeléstől számítva?

Annak érdekében, hogy ezek a csodás növények a legjobb környezetben erősödjenek, az utolsó pillanatig gondos körülmények között tartjuk őket. A külföldről érkező szállítmányok hetente-kéthetente érkeznek meg hozzánk. A rendelés leadásától számított várható szállítási idő így 10-14 nap. (Főszezonban ennél akár több is lehet. De érdemes várni )

Mennyibe kerül a szállítási költség és mit tartalmaz?

A szállítási költség eltérő az utánvét-, illetve az előre utalás, továbbá a rendelt virágok mennyisége alapján. A szállítási díj minden esetben egy, már mindent (szállítás, csomagolás, tárolás, előkészítés, stb.) tartalmazó díj, Önnek semmilyen további költsége nincs. Rendelését garantált másnapi kézbesítéssel az MPL szállítja a kívánt címre.

Hogyan garantálják, hogy nem sérül meg a virágom szállítás során?

Kollégáink gondos, kifejezetten klemátiszok szakszerű szállítására kifejlesztett dobozokba helyezik a növényeket. Minden esetben rögzítjük a cserepeket a dobozokba az elmozdulást elkerülendő. 3 vagy több növény együttes csomagolása esetén az erős dobozokba rögzített növényeket erre a célra késztett rögzítő betétekkel is kitámasztjuk.

Van lehetőség személyes átvételre?

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, klemátiszainkat garantált másnapi kézbesítéssel szállítja partnerünk, az MPL.

Hol tudok kapcsolatban lépni veletek?

Elérhetőek vagyunk itt a weboldalon keresztül vagy emailen info@klematisz.hu,  Messenegren vagy a Kelmátisz Klub facebook csoportunkban.

Mi a teendőm hanem a megfelelő virágot kaptam?

A legnagyobb odafigyelés és gondos csomagolás ellenére is előfordulhat hogy a nem megfelelő virág érzeik meg. Ebben az esetben, haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a cseréről gondoskodni tudjunk.

Hogyan gondozzam a klemátiszomat?

A klemátiszokat három fő metszési csoport szerint kategorizáljuk, ezek eltérő gondozást is jelentenek. A gondozáshoz sok hasznos tanáccsal szolgál a legnagyobb magyar nyelvű klemátisz Facebook csoport, a Klemátisz Klub.

Hol kaphatok szakmai segítséget és tanácsot?

Egy nagyon aktív és lelkes klemátisz rajongó közösség, a Klemátisz Klub Facebook csoportja, ahol minden kérdésére választ kaphat szakértőinktől és a csoport hozzáértő tagjaitól. Naprakész, és folyamatosan frissülő információkért csatlakozzon a több mint 14 ezer tagot számláló csoportunkhoz, mely jelenleg a Facebook harmadik legnagyobb klemátisz témájú csoportja világ-szerte. Elérhetőek vagyunk itt a weboldalon keresztül vagy emailen ( info@klematisz.hu), vagy Messenegren